Vastaanoton ensimmäinen "kaluste" valmistui. "Metallirunko" on balsasta, varras- ja hammastikuista koottu ja metalli-hopeamaalilla maalattu. Pohja on valkoiseksi maalattu balsalevy, jota viilsin ja taitoin yläreunasta niin, ettei se päässyt kuitenkaan katkeamaan. Viillon täytin liimalla, jotta pääty pysyisi tukevasti yläasennossa. Pehmuste on vihreällä servetillä päällystettyä askarteluhuopalevyä.

Suojapaperin rullineen tein hyvin ohuesta paperista; paperirullan pidikkeenä on pumpulipuikosta pätkäisty varsi. Seinien kaakelointi on kohokuvioidusta tukevasta valmisarkista; aivan mahtavaa arkkia, kiilteleekin kuin oikea kaakeli! Julisteet on Googlen kuvahaulla kaiveltuja ja sopivaan kokoon pienennettyjä. Kuvahaun pienet "esikatselukuvat" ovat melkein sellaisenaan sopivia 1:12-kokoon ja helppo kopioida suoraan hakukentästä Wordiin pieneen viimeistelyyn. Pienoismaailmaan saa siis pienellä fiksauksella tulostettua aivan mitä tahansa, ei pelkästään valmiita miniprinttejä, joten mahdollisuudet ovat rajattomat...

Samalla tekniikalla Googlen avustuksella sain myös terveysaiheisia esitteitä. Hakusanoilla "health leaflet/broschure"-tuli suoraan vaikka mitä vaihtoehtoja, suoraan taiteltavia esitteitä esim. diabeteksestä, ruokavaliosta, tupakasta ja liikunnasta. Suomalaisilla hakusanoilla tulos oli hyvin heikko, joten tämä yleislääkärin vastaanotto on olosuhteiden pakosta kansainvälinen.

Seinälle laitettava esitehylly on aikaisemmin valmiina tilattu ja enää sille pitäisi löytyä paikka. Tutkimuspöydän päälle se ei jotenkin sovi, joten jääköön odottelemaan vastaanoton kalustamisen etenemistä.