Pieniä uutisia nukkekodistakin; kuvasin pienellä viiveellä parin viikon takaisia hankintoja. Näitä lasipurkkeja olisin halunnut useamman, mutta jäljellä oli vain yksi! En taida raskia edes etikettiä laittaa...

Tämä emalipurkkisarjakaan ei etikettejä kaipaa... Vaikka olisikin niin söpöä, jos kyljessä lukisi "sugar" tai -AI NIIN!!? Hertsyygel, olen tyystin unohtanut, että mullahan on jo ne etiketeillä somistetut maustelasipurkit!! Ne olivat kai ensimmäiset esineet, jotka nukkekotiin tein, mutta eivät ole vielä koskaan kodin hyllyille asti päätyneet. Odottelevat jossain laatikon pohjilla, pitkä rivi. Täytyykin kaivaa ne viimein esiin ja tehdä niille tilaa hyllyyn!

Tämä metallinen valokuvakehys etsii vielä lopullista kuvaansa, mutta kuvan oton ajaksi laitoin siihen lehdestä leikatun pienen kasvokuvan. (Paljaalla silmillä katsottuna kuva on aivan terävä; epätarkkuuden huomaa vasta suurennetussa lähikuvassa!) =)

(Ostokset ovat tietysti peräisin Annabellen shoppailureissulta, jonka jälkeen Martin istui hetken järkyttynyttä teeskennellen ja hieroi rahapussia otsaansa.)