Tein pienemmän esitehyllyn vastaanottotiloihin, koska aiemmin blogissa mainittu oli oven viereiselle seinälle liian kömpelö ja tilaa vievä.

Maalaamisen jälkeen se pääsi hoitamaan kansanterveydellistä valistustehtäväänsä. Siitä on potilaan lähtiessään helppo poimia mukaansa tsemppausta vaikka parempaan ruokavalioon, liikkumiseen tai tupakasta irrottautumiseen.

Aikaisempi teline muutti samaisen roombox-hyllykön alakertaan, jossa se kantaa paljon uskottavammin naistenlehtiä. Alakerran puodista tulee loppujen lopuksi astiakauppa. Aikaisemmin päättämäni "all-in-one-shop" ei jostain syystä herättänytkään tarpeeksi niitä mielikuvitusta kutittavia ajatuksia, joista inspiraatiot syntyvät.
Suurikokoinen nukkekoti ei mahdu nykyiseen asuntoomme ja kaikki sen huonekalut ja esineet ovat kaapeissa katseilta suojassa. Kun etsin pikkuesinelokerikosta puhelinta vastaanoton pöydälle, sain silmiini rakastamani posliiniastiat - ne, jotka ovat ainakin minulle yksi miniatyyriharrastuksen ehdottomista helmistä. Sillä samaisella sinisellä hetkellä tuleva astiakauppias vuokrasi vastaanoton alakerrasta liiketilan yritykselleen.
Ja heti seuraavalla hetkellä rakensin naistenlehtitelineen viereen hyllyköt posliinikannuille.

Kuppien esillepanoa mietiskelin sen kolmannen hetken ja päädyin seinätelineeseen, jossa kupit roikkuvat ja näkyvät siksi parhaiten. Reilun sentin mittaiset pienet neulat sopivat hyvin tarkoitukseen.

Pienimpien (kahvi)kuppien korva on niin pieni, ettei se mahdu neulan pään läpi, joten niitä ei seinätelineelle saa. Mikä ihana tekosyy hankkia hyllyn täytteeksi lisää suurempia kuppeja!