Jättiläistuhatjalkaisilla oli tänään pesupäivä, mutta lohdutukseksi saivat sentään kunnon lounaan. Kissanruoka-purkkikanaa, raastettua omenaa, tomaattia ja raejuustoa.

Hyvin maistui kana ja mussuttelu vaikutti leppoisalta, vaikka pesulla pitikin potkia, rimpuilla ja tiputella vihaisesti keltaista "kiukkulientä" rauhasista.

Eivät vaikuta kovin pitkävihaisilta, siis. =) Ja ehkä ne mielessään ovat lopulta kiitollisia, kun pienet salamatkustajat eivät enää kutita ärsyttävästi jaloissa ja tuntosarvissa.

Ei uskoisi, miten helppoa on ravintolisän antaminen rotalle; Nutri-Plus-geeli on herkkulistalla aivan ykkönen! Pelkkä korkin avaaminen saa ne tilanteen mukaan hereille, hyppimään, vikisemään, kiipeämään syliin tai juoksemaan perässä. =D Katso video herkuttelusta täältä:  http://www.youtube.com/watch?v=Pmi04YOIJHU

Tämä video havainnollistaa sen, miksi rotalla on häntä: http://www.youtube.com/watch?v=U6ySbn0qvHE&feature=user

Toinen kumma rottamainen juttu on hirveä tuhoamisvimma kaikkeen huokoiseen materiaaliin. Häkinsiivoussieni sai lattialle jäätyään tehokkaan käsittelyn:

Ronjan ilme oli niin nautinnollinen, etten kertakaikkiaan raaskinut pilata sen suurta iloa vaivaisen sienen vuoksi. Selvästi se pelkäsi, että tulen keskeyttämään riemun, koska se ensi töikseen kiikutti sienen nurkkaan "piiloon", tuhosi sientä hirveällä vimmalla ja käänsi visusti selkäänsä minuun päin heti, jos liikautin kättänikään. This sponge is my now, so please get lost!

Näin hieno siitä tuli: