Aloittakaamme alusta.
Teksti oli viittä vaille valmis, kunnes eräs Peppi-niminen tyttö kiipesi farkunlahjetta pitkin syliin ja näppiksen kautta tietokonepöydälle - ja se piipahdus näppiksellä hävitti koko tekstin kuvineen kaikkineen. Voi tuota tolppa-apinan uteliaisuutta!

Mutta, kuten oli odotettavissakin, farmi kasvoi kahdella pienellä päällä, kun nelikuiset kesyrottasiskokset Peppi ja Ronja muuttivat eilen hoiviini. Tytöt ovat rodultaan rex-rottia, eli niillä on kihartuvat viikset ja turkki. Väri on black variegated. Ja nimet tulevat tietysti Astrid Lindgrenin saduista (Pitkätossu ja Ryövärintytär). ;)

Häkki on FOP:n Lagos; ei vie liikaa seinätilaa, mutta korkeutta on mukavasti. Tässä vielä melko ankealla sisustuksella, tänään lisäilin mökkejä ja riippumattoja.

Vauhti ja vipinä tyttöjen tutkiessa huoneen nurkkia on sen verran kova, että pienet ylimääräiset pömppövatsat saavat varmasti kyytiä! (Epäilemättä kyytiä saavat myös tietokoneen johdot, päiväpeitteet, matot, verhot ja tapetit, ellei tuohon leikkiin puutu.)
Peppi tutkii stepperiä...

...ja seuraavassa hetkessä tietokonepöytää.

Ronja. Väritys on hivenen vaaleampi kuin Pepin, mutta ero on todella pieni! =)

Vauhdikkaita, rohkeita ja uteliaita tytöt olivat jo ensimmäisenä iltana, mutta nyt meno tuntuu vain yltyneen (juoksevat nytkin vapaana ja saan olla tämän tästä nostamassa niitä alas akvaarion päältä, kaapista, kynttilää syömästä ja kuntopyörän päältä!). Ei merkkiäkään mistään muuttostressistä tai arkuudesta uudessa paikassa; kaikki pitää tutkia heti!

Melkoinen vauhtikaksikko! <3