Ajatuksissani on pitkään muhinut halu lääkärin vastaanotto-roomboksin värkkäämiseen, ja joskus mainitsin ääneen etsiväni tarkoitukseen sopivaa lasiovellista pikkukaappia. Eipä aikaakaan, kun Sanna-systa viestitteli oululaisella (tai sen seutulaisella?) kirpparilla myynnissä olevasta pienestä vitriinihyllystä ja pikaisten mittojen varmistelujen jälkeen pyysin nappaamaan aarteen äkkiä mukaansa - suurkiitos jälleen Sanna!! Hintaa hyllyllä oli 15 euroa ja päädyttyään viimein eilen Oulusta Kuopion kautta kotiin Jyväskylään se osoittautui suorastaan täydelliseksi tähän tarpeeseen!  

Pinta on maalaamatonta puuta; se helpoin mahdollinen lähtökohta pintojen suhteen. Lasihyllyt lepäävät irtonaisina pienten tappien varassa ja tapit saa siirrettyä eri korkeudelle. Alkuperäinen hyllyväli on liian matala 1:12-huonekorkeudeksi, joten kolmen kerroksen sijaan roomboksista tulee kaksikerroksinen - tappeja siirtämällä välihyllyn sai suoraan oikealle korkeudelle! Takaseinä on ohutta lastulevyä, joten siihen on helppo tehdä läpiviennit sähköjohdoille. Lasiovet sai helposti pois tieltä rakentamisen ajaksi ja niiden tilalle voi yhtä helposti vaihtaa yhtenäisen pleksin, jos lasiovien pieni päällekkäisyys alkaa häiritä (ja jos vain keksii, mistä sellaisen mittojen mukaan saisi). Kaiken lisäksi hyllyn takana on valmiit vankat ripustussysteemit, joilla koko hökötyksen saa läntättyä seinään, jolloin se ei vie pöytätilaa.

Boksin yläkertaan tulee siis lääkärin vastaanotto ja alakertaan "katutasoon" todennäköisesti joku pieni puoti - mikä, se on vielä harkinnassa ja toivottavasti selkiintyy yläkerran valmistuessa. Kaapin väriksi tulee valkoinen; ensimmäisenä ulkopinnat ja yläkerran seinät saivat Otex-tartuntapohjamaalikäsittelyn, samoin kuin välihyllyn alapuoli, joka päätyy aikanaan puodin katoksi.

Seuraavaksi pitäisikin rueta leikkimään sähkömiestä!  Ja jossain välissä olisi hyvä malttaa nukkuakin...