Tein lääkekaapin. Rungon viiltelin balsalevystä, liimasin kokoon ja maalasin kahteen kertaan.

Oveen liimasin "lasiksi" piirtoheitinkalvoa ja piirsin posliinikynällä punaisen ristin. Kivointa on aina saranoiden liimaus; on kätevintä käyttää pikaliimaa, mutta osat ovat niin onnettoman pieniä, että yleensä siinä ohessa tarttuu kaksi sormea toisiinsa, yksi sormi pöytälevyyn, paperinpala saksiin ja sakset hihaan. (Mutta yleensä se saranakin viimein oveen.)

Kaappi päätyi WC:n seinälle, jossa Annabelle jo siirtelee myrkkyjään varmempaan talteen. Täytyy rullailla kaappiin sideharsoja ja laastareita ja mitäs kaikkea lääkekaapeissa yleensä on, hmm... Otan vastaan ideoita. =)

Makuuhuoneeseen liimasin viimein boordinauhan. Nauha on leikattu reuna 1:1-boordista, josta laitoinkin joskus keväällä tänne kuvan. Samalla järjestys muuttui (taas).

Makkarikuvat otin ilman salamaa, koska vaaleapintaisissa huoneissa salama ylivalottaa kuvat lähes poikkeuksetta... Sävy on luonnollisempi näin, mutta kuvat hieman epätarkkoja, koska käpälä ehtii heilahtaa aina vähän. Tykkään niistä silti, koska ei se yleensä kaikkea pilaa, vaikka onkin vähän tärähtänyt. ;D