Lajittelin iltapäiväni kuluksi tietokoneen muistissa lepäileviä valokuvia omiin kansioihinsa ja siirtelenpä tänne joitakin vanhempia mutta ennen julkaisemattomia (hah) otoksia... Tuoreita ei nyt vähään aikaan saakaan, kun kameran laturi matkustaa edelleen (jo neljättä viikkoa) jossain päin planeettaamme Finnairin kadottamassa matkalaukussa.

Kylkiluuvesiliskoherran tuumailua vedenalaisessa maailmassa. Tässä kuvassa liskolla on jotenkin huvittavan ihmismäinen (tai satuolentomainen) asento; kuvittele tuohon ylävartalon jatkeeksi farkut ja kumisaappaat, ja oikeaan käteen kävelykeppi...Aivan kuin kävelisi etukumarassa iltapimeässä pensaikossa ja tähystelisi taivaalle..! Huih.

Gerbiilineiti (juniorina vielä!) hörppää vettä. (Ei ihme, jos tuossa touhussa tulee jano. Tänäänkin olivat haudanneet koko mökin ja mökin katolla olevat ruokakupit purun ja pahvisilpun alle ja sitten seisoivat ymmällään keon laella ja ihmettelivät, miten onkin niin korkea olo.)

Laskeskelin juuri, että terraarion purujen seassa on tällä hetkellä jauheena ainakin kolme (3) isoa muropakettia, kaksi keksilaatikkoa, puoli rullaa vessapaperia ja 5-6 hylsyä. Ja juuri tällä hetkellä siellä tehdään ilmeisesti laajennusta vanerimökin oviaukkoon (tai siihen symmetrisen kaarevaan takaoveen, joka vain ilmestyi kovaan umpiseinään)...Ilmeisesti valitsemani talopaketti ei ollut neitosten mieleen ilman pieniä korjailuja. Onneksi ne sentään tekivät sen itse; minun hampailleni (ja hammaslääkärilleni) se olisi ollut valtava haaste.

Tässä häviää kelopuu:

 

Ilmeisesti Annabellen ompelukori on jäänyt esittelemättä täällä, tai sitten en vain löytänyt. Kuinka vain, tässä se kuitenkin on yöpöydän vieressä odottelemassa Annabellen käsityökipinää.

Villalankakerät on tehty kieputtamalla villalankaa mehupillin pätkään. Ompelulanka on rullattu pumpulipuikon varresta leikatun pätkän ympärille. Puikot coctail-tikusta, metalliset sakset tulivat jonkun valmiin setin mukana, samoin kori, johon liimasin pitsinauhan ympärille.

Vuoden vanha kuva makuuhuoneesta! =) Ensimmäinen huone, johon sain tapetit seinille, ja ennen kuin maltoin edes korjata nurkassa näkyvän (krhm) mittausvirheen, piti huoneeseen asetella kaikki ne vähät huonekalut ja kattaa tunnelman vuoksi tapettitalkookahvit! =) Kahviservetistä pöytäliina ja kakkukynttilän pätkästä elävä tuli pöytään (yksi aikuisen nukkekodin suloisista erikoisoikeuksista), posliinikupit ja rautapannu, kakut ja muffinsit - voi kun olikin juhlava olo...