Heräsin julmasti ovikellon soittoon, kun posteljooni ei saanut pakettia mahdutettua oviluukusta - kamera tuli kotiin! =) Mutta pieni kiukku tylystä herätyksestä haihtui heti paketin avattuani; mukana oli myös riisisuklaata aamukahville.. Kyllä äiti tietää! ;D Nyt pitikin näpsiä kuvia oikein ajan kanssa, että sai kuvattua (ainakin melkein)  kaiken, mitä kameran poissaollessa on tapahtunut. Lisäilin huonekohtaiset kuvat tuonne "sivuille", tässä joitan sinne kuulumattomia.

Tällaisia tauluja tein Wordin ClipArtista löytämistäni kuvista. Kehykset tein balsasta ja värjäsin teellä vähän tummemmaksi - yritän epätoivoisesti vierottaa itseni mahonkipetsiholismista, mutta tiukkaa tekee...;D Kuvan eteen laitoin piirtoheitinkalvoa suojaksi.

Tässä myös joitain uusia näpertelyjä. Talouspaperiteline on balsasta, pumpulipuikon varresta ja nuppineulan päästä, maalasin akryyliväreillä punaiseksi ja lakkasin. Juomalasit tein Raksu-ystävän tuomista sairaala-aarteista, jonkinlaisista kanyyliin laitettavista tulpista, "mendraaneista" tai jotain..? Tiskiharjoja on nyt monen kuukauden tiskeille.. Varsi on pumpulipuikosta, lenkki metallilangasta ja harjaosa piipun rassista. Ja päälle maali ja lakka. Koria en itse tehnyt, mutta rullailin sinne puhtaita pyyhkeitä vessan nurkkaan.

Uusimpia hankintoja; posliiniastiasto, työkalupakki, ompelukori, shakkipeli, gramofoni, leipälauta ja keksilautanen: