Tyhjänä odotelleen terraarion uudet vuokralaiset muuttivat kämppäänsä tänään! Kolme pienen pientä, touhukasta ja aivan liikuttavan ihanaa gerbiiliä. Hymiö Neitosten kuvaaminen ei ollutkaan ihan yksinkertainen toimenpide; muutaman onnistuneen otoksen saamiseksi piti näpsiä 36 kuvaa..! ;D Todellisia vauhtimimmejä siis; ensimmäiset kymmenen kuvaa esittävät lähinnä...

...häntiä.

Mutta viimein tulee sekunnin mittainen Luova Tauko, johon liipasinsormikin ehti reagoida. Tyttökolmikon reipas ja rohkea agouti ja tyypillinen "tilannearvioasento". =)

Tämä kuva sai minut säikähtäneenä tarkistamaan, onkohan kyseessä varmasti tyttö..!? Mutta oli se...Hymiö

Samaan kuvaan osuivat punasilmäneitoset. Silmät eivät oikeasti ole noin really punaiset, vaan tosi tumman punertavat. Salamavalolla on omaa kivaa.

Kukkulan kuningas! =D Akvaariojuurakko näyttää olevan tosi kiva. Ainakin yhtä kiva kuin kananmunakenno.

Letkajenkkaa?

Välillä käydään kaivelemassa ruokakupilla, sitten otetaan muutaman minuutin tirsat tyhjässä teepussilaatikossa, hypätään valtava loikka kuin sähköiskun saaneena, puraistaan pari kertaa juurakosta ja kerran pahvirullasta, kaivetaan nurkassa niin että purut sinkoilevat kaikkiin ilmansuuntiin, tömistellään tärkeänä takajalkoja mökin kattoon, ja taas kaivetaan kuin viimeistä päivää.

On niin kamalan paljon hommia. Hymiö