Netissä kikkaillessani löysin Novitan Teddy-neulelankojen (*miettii minuutin jos toisenkin, mitä ne oikeasti ovat*) no, noita paperikauluksia kerän ympärille, joten tulostin teki työn ja ompelukorin lankakerät täydentyivät niillä.

Aikoinaan valmistunut lääkekaappi on pysynyt pitkään tyhjillään ja tyhjän oloinen se on vieläkin, mutta nyt siellä on sentään särkylääkettä, sideharsorullia, laastareita ja vaikka yskänlääkkeitä - nämä kiinnitin poikkeuksellisesti paikoilleen hitusella liimaa, koska se on ainoa tapa estää kaapin ajautumista sekasortoon pientenkin heilahdusten jälkeen. Ibusal-pakkaus on nettiprintti, jonka taittelin ja liimailin balsapalan päälle.

Sanna-siskolta saadut ihanan ruosteiseksi käsitellyt lapio, harava ja hara löysivät viimein paikkansa ja nojailevat nyt odottavina ulkoseinää vasten. Pätkäisin varsia hivenen lyhyemmiksi ja pyyhkäisin leikatut päät petsillä. Kiitos Sanna!

Kuten myös kiitos tästä samaan osoitteeseen; kirppikseltä löytynyt pieni lokerikko, josta tulee tuunattuna ja kyljelleen käännettynä oivallinen pystyhylly rakenteilla olevaan roombox-puotiin!