- sekä Hammondien että itseni kannalta. =) Viikonlopun suurin aarre oli Sanna-siskon megayllätys: kauan kaipaamani Vivienne Boultonin Nukkekotikirja!!! Menin innosta ja riemusta niin säppiin, etten osannut poimia tunneskaalasta itkua tai naurua, vaan päädyin vahvasti molempiin. Kiitos Sanna!! =D

Halsualaisen kirpputorin löytö olivat nämä kuksa-korvikset, joiden oikeasti puiset kuksat ovat juuri oikeaa mittakaavaa!

Niin somat!

Toistaiseksi kuksat pitävät passia porrashuoneen hyllykön päällä - tulevaisuudessa niiden seuraksi täytyy saada ainakin puuperäinen puukko ja nokinen trangia...

Samalta kirpparilta lähtivät kyytiin myös nämä; euron rulla 1:1-boordia sekä Sannalta joutanut rasia, jonka tulevaisuus on vielä auki. Joko puran sen kahtia ja teen alaosasta sohvapöydän, tai sitten muokkaan siitä pystymallisen kaapin.

Boordinauhan reunasta leikkasin 1:12-boordia, joka sopii hyvin makuuhuoneen värimaailmaan. Kun olen seuraavan kerran elämässäni reipas, liimaan sen paikalleen joko katonrajaan tai keskelle seinää.