Setä, virallisemmin herra Martin Hammond, sai kaukaista morsianta odotellessaan remonttipuuskan - ja romantiikkapuuskankin. Annabelle-neidin aikataulut ovat nyt selvillä, ja häntä odotellaan tänne helmikuun puolessa välissä. Siihen on vielä aikaa, mutta Martin pisti tuulemaan. Ensiksi hän hieman uusi kömpelön kaappisarjan ulkoasua - tältä kaapit näyttivät ennen käsittelyä: 

Martin vaihtoi paksut vetimet sirommiksi ja peitteli petsin alta kurkkivaa sinistä väriä kultamaalilla. Tässä poikamies-sisustuksessa kaapit ovat palvelleet hyvin, mutta nyt Martin päätti mielessään luopua raskaista kaapeista ja nikkaroida tilalle kokonaan uudet, kunhan kiireiltään ehtii.

Seuraavaksi Martin kävi kaappikellon kimppuun. Ruma tarrakellotaulu sai lähtömääräyksen.

 

Nyt on kaappikellokin naiskatseen kestävä siroine viisareineen. Tietysti, kun kyseessä on kaappikello, ei olisi ihan välttämätöntä mainita kellotaulussa "water resist 30m", mutta Martin on perfektionisti, humoristi ja vieläpä entinen merimies, joten ymmärrettäköön.

(Lisäsin tämän kuvan tänne myöhemmin; löysin Suomalaisen Kirjakaupan alekorista jotain kortinkoristelutarroja, kultaisia koukeroita, jotka ovat kuin tehtyjä pienten kalusteiden ym. koristeluun! Vedenkestävä kaappikellokin sai omansa.)

Kaivoin kätköistäni Martinille vesuroitavaksi tämän koriste-esineen, josta en koskaan ole pitänyt, ja joka (kuten kuvasta näkyy) on päässyt pölyttymään kätkössään.

Martin halusi olohuoneeseen vähän vihreyttä, koska arvioi, että jokaisessa naisen asuttamassa talossa kuuluu olla viherkasveja. Niinpä syntyivät nämä:

Sitten Martin suunnisti ostoksille. Jotta aivan kaikki ei jäisi viime hetkeen, hän kokosi Annabellelle naisellisen tervetuliaislahjan: erilaisia parfyymeja ja tuoksuja, sydämenmuotoisia saippuarasioita ja kaulakoruja. (Hajuvesipullot, rasiat ja paksu helminauha tehty erilaisista korujen ja kuka-ties-minkä osista, kultaketju oikeasta ketjusta. Tulitikku mittasuhdeapuna.)

Lisäksi Martin valitsi soman pitsillä ja roosalla nauhalla koristellun pyyhkeen, ja osti samalla myös yhteensopivat käsipyyhkeet sekä itselleen että morsiamelleen.

Tarkkaan valitsemansa lahjat Martin kokosi kauniiseen lahjapakkaukseen, solmi ympärille satiininauhan ja laski paketin hellävaraisesti odottamaan helmikuuta ja Annabellea.