Osallistuinpas tällaiseen pikkukivaan, joten nukkisharrastajat mukaan! =) Tai eihän välttämättä tarvitse olla edes harrastaja jos on mieltynyt miniatyyreihin, vaan muuten vaan soppelisti pöpi. ;)

 

"Anna hyvän kiertää

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Odottamaan voikin joutua jonkun aikaa, sillä en ole vielä tehnyt näitä enkä edes päättänyt, mitä teen. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (laitathan sen vaikka sähköpostiini).

 

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna :) Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää."

Nämä iki-ihanat mokkaiset laukku ja lompakko tulivat Anitalta http://anita.vuodatus.net/, KIITOS! Annabelle (lue:minä) on haltioissaan. =D Kosto tulee..;)

Nämä tuli Paperi40:ltä http://www.paperi40.vuodatus.net/kiitos!! Uskomaton virkattu enkeli ja liina, joka kuvassa on hieman epäedustavasti kurtussa. =) Toimii hyvin mattona tai pöytäliinana!Vastapostiin lähti tiskiharja, taulu ja keittiön patalaput.