Nyt ei enää sada koiria ja setiä parvekkeelta! Näpertelin parvekkeelle balsakaiteet; ensiksi sentin levyisiä siivuja balsa-levystä, ja niistä edelleen tällaisia:

Ylä- ja alareunojen pitkät listat piti laittaa molemmille puolille, jotta kumpikaan puoli kaiteesta ei näyttäisi niin "nurjalta"... Alareunoihin liimasin muista poiketen 8mm leveät rimat, ettei näyttäisi liian raskaalta.

Ja sitten maalaus, kuivuminen, kääntö, maalaus toiselta puolelta, kuivuminen, uuden maalipurkin hakeminen ja vielä kertaalleen läpimaalaus.

Ja kun se viimeinenkin maalikerros kuivui, liimasin kaiteet parvekkeelle. Hiukan täytyy vielä fiksailla, vuoleskella ja maalata alareunoista kurkkivat petsit piiloon. Ja selvästi jäivät kaipaamaan vielä vaakatasoisia lautoja tuohon kaiteen päälle, näkyy muuten liikaa rakoja tuolta välistä. Surku kun loppui balsa, häiritsee kun jää kesken... =(

Martin tarkastelee parveketta uusissa pöksyissään.

Housut ompelin käsin vanhan topin helmasta. Vyö on ohutta nahkanauhaa, johon taittelin metallisoljen pienten hakaniittien hakasista, ja reiät on vaan piirrettyjä huijauksia. =)