Sittarin poistomyynnistä mukaan tarttui tällaiset pienet söpöt terottimet, joista vaaleanpunaisen säiliöosan sijoitin heti ajatuksissani nukkekodin WC:n roskapöntöksi.

Mittakaava osuu aika hyvin kohdalleen, ja värimaailmaan pönttö käy täydellisesti. =) Muutenkin ihan vessan roskiksen näköinen terotin, hih!

Siniselle ei niin järkevää paikkaa löytynyt, koska ainoa selkeästi sininen huone on olohuone, missä ei ainakaan roskista tarvitse. Voisihan sitä käyttää vaikka pienenä pöytänä, vaikka sitten kodin avaimelle. Tarkemmin ajatellen pöytä kaipaisi päälleen pienen liinan ja sievän lukulampun, siihen korkeus olisi sopiva! Siinäpä seuraava näpertely, kun inspis iskee.

Kuvasinpa samalla vessan pyttyharjankin, kun siitä ei taida selvää kuvaa olla (selvää ei tullu tosin nyttenkään). Mielikuvitukseni ei riitä keksimään, MIKÄ tuo telineosa aikuisten oikeasti on joskus ollut, se tuli jonkun askartelutarvikelaatikon mukana kirpparilta. Mutta pyttyharjan telineeksi se käy hyvin. Harjan tein piipun rassista, pumpulipuikon varresta ja ohuesta rautalangasta, ja varren maalasin kultamaalilla.